Haven
Zoek jouw stedentrip naar Kopenhagen
Goedkoop naar Kopenhagen - Kopenhagen.nl

Goedkoop naar Kopenhagen

Ga snel goedkoop naar Kopenhagen

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten
Beste keuze

Goedkoop naar Kopenhagen

Wil je graag goedkoop naar Kopenhagen? Dat kan! Er is altijd een stedentrip goedkoop naar Kopenhagen te vinden voor jou! In bijna iedere tijd van het jaar kun je goedkoop naar Kopenhagen reizen. Wanneer je een stedentrip goedkoop naar Kopenhagen boekt, kun je niet wachten op alles wat je wilt ondernemen tijdens een weekend, last minute of stedentrip.

Een stedentrip goedkoop naar Kopenhagen start in Nyhavn. Nyhavn is de kleurrijke haven in het centrum van Kopenhagen. Je kunt er ook voor kiezen om met een rondvaartboot door de haven van Kopenhagen te varen. Zo ontdek je alle bezienswaardigheden tijdens een stedentrip goedkoop naar Kopenhagen.

Tijdens een stedentrip goedkoop naar Kopenhagen wandel je door vrijstaat Christiania. Dit is een klein stadje in een stad. Het wijkje is in de jaren ’70 ontstaan. De hippies hebben daar de kazernes bezet. Het is nu een buurt waar alternatievelingen zichzelf thuis voelen. Je mag hier niet autorijden en fotograferen.

Je kunt tijdens een stedentrip goedkoop naar Kopenhagen genieten van het uitzicht over Kopenhagen. Beklim de Oude Toren. Loop door de doorspiraalgang naar boven. Vanaf daar geniet je van een adembenemend uitzicht over Kopenhagen.

Kies voor een bezoek aan attractiepark Tivoli. Het historische juweeltje is een cultureel wonderland in het hart van Kopenhagen. Het is zelfs het op een na oudste attractiepark ter wereld. Daarom is het een bezoek waard tijdens een stedentrip goedkoop naar Kopenhagen.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur

Goedkoop vliegen naar Kopenhagen

Wil je ook goedkoop vliegen naar Kopenhagen? Je kunt zelf bepalen hoe je goedkoop gaat vliegen naar Kopenhagen. Vlieg vanaf Amsterdam, Brussel, Charleroi, Düsseldorf, Eindhoven of Groningen. Goedkoop vliegen naar Kopenhagen zorgt ervoor dat jouw stedentrip budgetproof wordt!

Als je Kopenhagen met kinderen boekt, dan is het helemaal fijn als je goedkoop kan vliegen naar Kopenhagen. Vliegen is wel de kortste reistijd om een begin te maken met een stedentrip. Kies daarna een hotel dat een goede ligging in de stad heeft.