Nyhavn
Zoek jouw stedentrip naar Kopenhagen
Last minute Kopenhagen - Kopenhagen.nl

Last minute Kopenhagen

Vind snel je last minute Kopenhagen

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten
Beste keuze

Last minute Kopenhagen

Op zoek naar een last minute Kopenhagen? Een passende last minute Kopenhagen vind je bij GaSamen Stedentrips. Combineer je hotel en vlucht binnen enkele stappen. Wie weet sta jij over een week al in Kopenhagen! Kies voor een weekend of langere stedentrip Kopenhagen. Met last minute kun je in ieder geval goedkoop naar Kopenhagen.

Wat ga je zoal ondernemen tijdens een last minute Kopenhagen? Huur een fiets en maak en tour door de stad. Kopenhagen is namelijk uitgeroepen tot één van de meest fietsvriendelijke steden. Overal in de stad liggen goed aangelegde fietspaden.

Tijdens een last minute Kopenhagen geniet van je van de Deense specialiteiten in de Torvehallerne. De Torvehallerne is één van de meest bekende food markets van de stad. Het is aan te raden om het Deense Smørrebrød te proeven. Dit is een soort roggebrood met heerlijk verse vis als topping. Als je een last minute Kopenhagen in de zomer boekt, bezoek dan Copenhagen Street Food of Papirøen. Proef ook de kaneelbroodjes in de oudste bakkerij van Kopenhagen, namelijk Sankt Peders Bageri. Je vindt hier veel croissantjes, taartjes, muffins en bijzondere broodjes.

Ga tijdens een last minute Kopenhagen shoppen in Stroget. Stroget ligt midden in het centrum van Kopenhagen. Het is de langste autovrije straat in Europa. Daarna wandel je tijdens een last minute Kopenhagen langs de kleurrijke Nyhavn. De kleurrijke huizen geven je meteen een vrolijk gevoel.

Bewonder tijdens een last minute Kopenhagen ook het Christiansborg Slot. Midden in het centrum van Kopenhagen vind je dit prachtige paleis. Het paleis is ook een aanrader wanneer je naar Kopenhagen met kinderen gaat. In het paleis zit tegenwoordig het Deense Parlement, Hooggerechtshof en het bureau van de Eerste Minister. Tijdens een last minute Kopenhagen kun je ook nog een bezoek brengen aan Rosenburg Castle en de King’s Garden. Het historische kasteel is meer dan 400 jaar oud. Je kunt in het kasteel de kroonjuwelen bewonderen. Kortom, tijdens een last minute Kopenhagen is er genoeg te beleven!

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur