Nyhavn
Zoek jouw stedentrip naar Kopenhagen
Stedentrip Kopenhagen - Kopenhagen.nl

Stedentrip Kopenhagen

Vind hier jouw stedentrip Kopenhagen

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten
Beste keuze

Stedentrip Kopenhagen

Wil je graag een stedentrip Kopenhagen ondernemen? Tijdens een stedentrip Kopenhagen beleef je het Venetië van het noorden. Kopenhagen is een compacte stad, waardoor je binnen korte tijd de hele stad kunt ontdekken. Ga van start met het culinaire gedeelte van Kopenhagen proeven. De Torvehallerne is één van de bekendste food markets in de stad. Probeer het Deense Smørrebrød eens uit. Er is ook genoeg street food te vinden door de gehele stad.

Tijdens een last minute, weekend of stedentrip Kopenhagen valt meteen de kleurrijke Nyhavn op. Deze oude haven is het boegbeeld voor een stedentrip Kopenhagen. Hier moet je natuurlijk een foto scoren. Je kunt ook gaan zitten op één van de terrasjes of in één van de restaurantjes. Je kunt er ook voor kiezen om een rondvaart te maken door Nyhavn. Je vaart uiteraard langs Nyhavn, de kleine zeemeermin en nog veel andere bezienswaardigheden in Kopenhagen. Deze rondvaart is zeker aan te raden tijdens een stedentrip Kopenhagen.

Loop daarna door naar Amalienborg. Dit is het paleis dat je moet bezichtigen tijdens een stedentrip Kopenhagen. Iedere dag om 12.00 uur vindt de wisseling van de wacht plaats. De wachten marcheren over het plein. Daarna vindt de ceremonie bij de wachthuisjes plaats. Vervolgens marcheren ze verder en is de wisseling van de wacht afgelopen. Dit is vooral leuk tijdens een stedentrip Kopenhagen met kinderen. In het paleis vind je veel beelden, tapijten, schilderijen, goud en meubilair van de Koninklijke familie.

Een bezoek aan de kleine zeemeermin tijdens een stedentrip Kopenhagen mag niet ontbreken. Hier is ook het sprookje van de kleine zeemeermin ontstaan. Het standbeeld vind je op een rots aan het water. Het is een iconisch beeld voor Kopenhagen.

Tivoli Park is een attractiepark met gratis entree in het centrum van Kopenhagen. Je betaalt voor iedere attractie die je wilt beleven. Een echte attractiepark-liefhebber kan ook een kaart kopen om de hele dag in de attracties te gaan. Het Tivoli Park is het oudste amusementspark ter wereld en mag daarom niet ontbreken tijdens een stedentrip Kopenhagen.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur

Kopenhagen vlucht en hotel

Wanneer je een stedentrip Kopenhagen vlucht en hotel geregeld hebt, kan de voorpret echt beginnen. Bij GaSamen Stedentrips vind je binnen korte tijd een geschikte stedentrip Kopenhagen vlucht en hotel. Je kunt zelf een perfecte vlucht vinden. Combineer een hotel met het vliegen naar Kopehagen. Een stedentrip Kopenhagen vlucht en hotel is dus binnen korte tijd samengesteld.

Na het boeken van een stedentrip Kopenhagen vlucht en hotel kan het voorbereiden beginnen. In het Rosenborg Slot kun je bijvoorbeeld alle kroonjuwelen bezichtigen. Daarna loop je door de parktuinen heen.