Kopenhagen panorama
Zoek jouw stedentrip naar Kopenhagen
Weekend Kopenhagen - Kopenhagen.nl

Weekend Kopenhagen

Beleef een weekend Kopenhagen

Trust Pilot Beleef samen de leukste stedentrips
Geen reserveringskosten
Beste keuze

Weekend Kopenhagen

Een weekend Kopenhagen is ideaal. Tijdens een weekend Kopenhagen kun je alle hoogtepunten bezichtigen. Kopenhagen is een kleinere stad, maar doet zeker niet onder voor andere grote steden. Er valt genoeg te beleven tijdens een stedentrip, last minute of weekend Kopenhagen.

Start je weekend Kopenhagen bij Nyhavn. Dit is de kleurrijke haven in het hart van de stad. Rondom de haven vind je veel terrasjes en restaurantjes waar je heerlijk kunt vertoeven tijdens een weekend Kopenhagen. Nyhavn is wel de bezienswaardigheid die je moet zien tijdens een weekend Kopenhagen. Je kunt er tijdens een weekend Kopenhagen ook voor kiezen om met de rondvaartboot door de haven en omgeving heen te varen.

Het voetgangersgebied Strøget is het bekendste en belangrijkste winkelgebied van de stad. Dit is ook de langste autovrije straat van Europa. Hier scoor je natuurlijk een aantal toffe aankopen tijdens een weekend Kopenhagen. Kopenhagen staat bekend om haar design en fashion.

Tijdens een weekend Kopenhagen merk je meteen dat het de stad van sprookjes is. In Kopenhagen zijn de populaire sprookjes van de prinses op de erwt tot het lelijke eendje tot stand gekomen. De Kleine Zeemeermin heeft zelfs een standbeeld op een rots. Vanaf de rots is er een uitzicht over het water. Als je een rondvaart maakt, kom je langs Nyhavn en de Kleine Zeemeermin.

Tijdens een weekend Kopenhagen kun je ook een fietstocht door de stad heen maken. Door de hele stad zijn goede fietspaden aangelegd. Fietsen is dan ook zeker de manier om de stad te verkennen. Fiets bijvoorbeeld door naar de Torvehallerne. Dit is de food market van Kopenhagen. Er is sowieso veel street food in de stad te vinden. De Torvehallerne is wel een plek die je zeker moet bezoeken tijdens een weekend Kopenhagen.

Aangezien een weekend Kopenhagen maar een korte tijd is, valt het aan te raden om te vliegen naar Kopenhagen. Binnen korte tijd sta je op de luchthaven van deze stad. Zeker als je Kopenhagen met kinderen bezoekt, is een korte vliegtijd aan te raden. Met de auto is het een lange reis naar je hotel. Kies een leuk hotel in het hart van de stad of in één van de andere hippe en moderne wijken.

Wat is je reisgezelschap?
Wanneer wil je weg?
Van
t/m
Sluiten

Online bieden wij reisduren tot 7 dagen, neem gerust contact op voor een langere reisduur